Cipőt a cipőboltból, kékfrankost Egerből

“Kékfrankos MOST! … és mindörökké” tűzte zászlajára az Egri Borterasz, és maga mögött felsorakoztatott még két éttermet és egy borházat: a Hotel Szenátor Házat, az Offi Ház Hotel Arany Oroszlán éttermét és a Bikavér Borházat, melyek április 30-áig degusztációs menüvel és egy-egy fogáshoz kínált egri kékfrankossal várják a gasztronómiai élvezetekre és új ismeretekre vágyó vendégeket.... Tovább..

senator

“Kékfrankos MOST! … és mindörökké” tűzte zászlajára az Egri Borterasz, és maga mögött felsorakoztatott még két éttermet és egy borházat: a Hotel Szenátor Házat, az Offi Ház Hotel Arany Oroszlán éttermét és a Bikavér Borházat, melyek április 30-áig degusztációs menüvel és egy-egy fogáshoz kínált egri kékfrankossal várják a gasztronómiai élvezetekre és új ismeretekre vágyó vendégeket. A Mangalicaszűz sült gombás rizottóval fogáshoz a Hotel Szenátor Ház például a Dula Pincészet Gőzmalmosi Kékfrankos 2006 tételét ajánlja, az Arany Oroszlán Étteremben pedig kipróbálhatjuk a vörösboros szilvás csokoládé soufflét egy pohár Arcanum Kékfrankos 2009 (Vincze) kíséretében.

A menü igazán kedvezményes. Egy étel – egy ajánlott kékfrankos borpárral: 1400,-Ft, és minden további kékfrankos kóstoló plusz 300,-Ft.


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (8)